logo

Tømrermester
Jeppe Ørskov Hansen

Din lokale tømrer i Vig, Odsherred & Holbæk

Alsidig tømrer i Nordvestsjælland

Skal du have lavet tagudskiftning, renoveret badeværelse, tilbygning eller have lavet en større bygningsopgave, står vores tømrere til rådighed. Vi kan hos Vig Tømrer- og Snedkerservice betegnes som en alsidig tømrer, da vi laver stort set alle former for tømrerarbejde, men vi har samtidig stor ekspertise inden for mere specifikke opgaver f.eks. totalentreprise og produktion af døre og vinduer efter mål.  Desuden udfører vi alle opgaver efter dine ønsker.

 

Fagudlærte og dygtige tømrere

Alle vores medarbejdere er fagudlærte tømrersvende, og det betyder, at de har de helt rigtige faglige kompetencer til at løse et stort udvalg af tømreropgaver. Flere af dem er desuden udlært hos os, og de er dermed udlært med vores kundeinteresse i fokus. Herudover følger vi hele tiden med i den nyeste udvikling i tømrerbranchen, og vores medarbejdere er derfor opdaterede på de nyeste metoder til løsning af diverse tømreropgaver. Medarbejdere har med disse ting i bagagen de bedste forudsætninger for at løse deres opgaver som tømrere. 

 

Personlig tilpasning og vejledning

Uanset hvilken form for tømrerarbejde du skal have udført, kan du være sikker på, at du hos os får en personlig og tilpasset vejledning. Dine behov og ønsker er i højsædet under alle vores processer, og vores mange års erfaring inden for tømrerfaget gør os kompetente til at løse både simple og komplekse opgaver. Står du og mangler hjælp til at udføre en tømreropgave, ser vi frem til at høre fra dig via vores hjemmeside, på telefon 59315025 eller på mail jeppe.hansen@mail.dk. Vi er beliggende i Vig, men vi udfører tømrerarbejde i hele Odsherred og Holbæk. 

Kontakt os