Reparation af forsikringsskader

Specialister i reparation af forsikringsskader

Her hos Vig Tømrer- og Snedkerservice er vi specialister i reparation af forsikringsskader. Vi har kompetente og fagligt dygtige medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe dig. To af vores ansatte er desuden bygningsteknikere, og de kan til enhver tid komme forbi og besigtige dine forsikringsskader og udarbejde et tilpasset tilbud på en reparation.

Hvad er forsikringsskader?

En forsikringsskade er en skade, som du kan melde til forsikringen, og som du - alt efter din aftale med forsikringsselskabet – eventuelt kan få dækket. Der findes mange forskellige typer af forsikringsskader, som kan have betydning for f.eks. din bygning eller dine møbler. Skaderne kan være følger efter storm, brand eller indbrud, og vi kan altid hjælpe.

Samarbejde med forsikringsselskaber

Vi har mange års erfaring med reparation af forsikringsskader, og det betyder, at vi gennem flere år har opbygget et netværk inden for forsikringsverdenen. Vi arbejder sammen med 10 forskellige forsikringsselskaber, og vi kan derfor med stor sandsynlighed udvikle et tilbud, som passer til dig. Samarbejdet med forsikringsselskaberne er samtidig en indikation om, at du er sikret en kvalitetsfyldt løsning, når skaden opstår.

Er uheldet ude?

Du kan altid kontakte os, hvis uheldet er ude, og hvis du af den ene eller anden grund har brug for udredning og reparation af en forsikringsskade. Bor du i området omkring Odsherred, Holbæk og Vig rykker vi hurtigt ud. Ved at vi kommer forbi dig, er du sikret, at vi er klar over skadernes omfang. Ring gerne på telefon 59315025 eller kontakt os på mail jeppe.hansen@mail.dk, hvis du enkelt og effektivt skal have repareret dine skader.

Kontakt os

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os: