Snedkerarbejde

Mere end 100 års erfaring som snedker

Vores virksomhed blev stiftet som en snedkervirksomhed i 1905. Vi har altså mere end 100 års erfaring med snedkerarbejde inden for bl.a. møbler og forskellige bygningsopgaver. Vi forsøger hos Vig Tømrer- og Snedkerservice konstant at følge den nyeste udvikling, og det betyder, at vores snedkerarbejde gennem alle årene har forbedret sig, således at vi i dag kan tilbyde løsning af stort set samtlige snedkeropgaver.

Eget værksted med speciale i træ

Helt generelt involverer stort set alle vores opgaver træarbejde af det ene eller anden slags. Det betyder, at vores snedkerarbejder er meget alsidigt. Om det gælder udskiftning af gulve og lofter, produktion af vinduer og døre eller bygning af garage, er vi med eget moderne værksted specialister i at udvikle træløsninger, som kan løse netop den opgave, som du skal have lavet.

En kombination af tømrere og snedkere

Vores adresse i Vig er stadig den samme som ved stiftelsen, og det betyder, at grundstenen for virksomheden – nemlig snedkerarbejdet – stadig lever i alle 14 medarbejdere. At have været til i mere end 100 år er samtidig en indikation af vores store ekspertise, og at vores arbejde er prissat. Medarbejderne er en kombination af tømrere og snedkere, hvoraf flere er udlært i vores firma, og vi kan derfor med stor professionalisme finde en optimal løsning på dit byggeprojekt.

Lad os hjælpe dig!

Vi udfører alle former for snedkerarbejde, og fra vores hovedsæde i Vig hjælper vi også i området omkring bl.a. Odsherred og Holbæk. Alt vores arbejde tilpasses dine behov, og ønsker du at vide, om vi kan løse netop din snedkeropgave, kan du kontakte os på telefon 59315025 eller på mail jeppe.hansen@mail.dk. Du kan også skrive til os via vores hjemmeside.

Kontakt os

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os:

Få et uforpligtet tilbud på din næste opgave

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tømrer- og snedkerarbejde, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle opgaver – store som små.