Hus med nye vinduer

Døre og vinduer

Nye døre og vinduer efter mål

Trænger dine vinduer og døre til at blive udskiftet, eller står du midt i et byggeprojekt og mangler en leverandør af døre og vinduer? Hos Vig Tømrer- og Snedkerservice er vi eksperter i døre og vinduer – vi tager selv ud og måler op og leverer efter specialmål, så du er garanteret vinduer og døre, der passer præcist til dit byggeprojekt. Vores produkter er produceret i Danmark og er af højeste kvalitet, som kommer fra dygtige og kendte leverandører, der går lige så højt op i at levere produkter af høj kvalitet, som vi selv gør.

Levering af totalfærdige produkter

Som hovedregel leveres alle vores døre og vinduer altid fix og færdige til kunden. Det betyder, at du som kunde ikke skal bekymre dig om nogle dele af produktionen. Skal vinduerne eller dørene f.eks. males eller på andre måder overfladebehandles, vil dette altid være gjort, når produkterne leveres. Vi samarbejder bl.a. med en bygningsmaler og en fabrik, som laver specielle overflader og vacumimprægnering. På den måde kan vi stå hundrede procent inde for de produkter, som vi leverer.

Hvorfor vælge døre og vinduer hos os?

Hvis du skal bruge en stabil samarbejdspartner, som har mange års erfaring og ekspertise indenfor døre og vinduer, så skal du vælge os. Vi leverer altid vores produkter til tiden, og vi tjekker dem igennem inden levering, så vi er sikre på, at vi leverer produkter, der lever op til vores egne og kundernes krav.

Vi samarbejder med både UnikFunkis Vinduer & Døre samt Vindunor, som er leverandører af højeste kvalitet indenfor døre og vinduer. Alle produkter er danskproducerede og leveres til det enkelte projekt eller kundernes specifikke ønsker. Vi tager selv ud og måler op til det enkelte vindue eller dør, da vi har erfaringen og kompetencerne til at tilgodese selv de sværeste mål, så målingen er så præcis som mulig. Vi kommer også gerne ud til vores kunder og rådgiver dem om valg af materialer eller funktionalitet, så kunderne får de vinduer og døre på specialmål, der passer præcis til dem.

Hos Vig Tømrer og Snedkerservice sætter vi kvalitet i højsædet og vi går ikke på kompromis. Vi går derfor ikke efter at være de billigste, men de bedste. Vi overholder aftaler og tager hensyn til vores kunders behov, så resultatet bliver lige efter kundernes ønsker.

Hvordan foregår opmåling til vinduer og døre?

Hos Vig Tømrer og Snedkerservice er det vigtigste for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde, og at vi leverer det højeste niveau af service. Derfor kommer vi selv ud og måler op til både vinduer og døre, så vi er sikre på, at opmålingerne lever op til vores krav og følger retningslinjerne for døre og vinduer på special- eller standardmål. Vi foretager opmålingen, så vores kunder ikke skal være nervøse for at måle forkert, og så vi kan yde det højeste serviceniveau.

Vil du vide mere?

Har du brug for specialtilpassede vinduer eller døre til et byggeprojekt eller udskiftning? Vores snedker hjælper vi gerne med at fremstille netop det vindue eller den dør, som du kunne tænke dig. Med vores beliggenhed i Vig, arbejder vi i et stort område omkring bl.a. Odsherred og Holbæk. Du kan ringe til os på telefon 59315025 eller kontakte os på mail jeppe.hansen@mail.dk. Her vil vi hellere end gerne høre om dine ideer til vinduer eller døre og hjælper dig videre. 

Kontakt os

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os:

Få et uforpligtet tilbud på din næste opgave

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tømrer- og snedkerarbejde, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle opgaver – store som små.