Nybygning forfra

Nybyg af helårs og sommerhus

Kribler det i dig for at få lov til at skabe dit eget hus eller sommerhus fra bunden? Så står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvornår på året, du gerne vil bygge.
For mange er det en drøm at få lov til at skabe deres helt eget hus fra bunden, hvor der er mulighed for at indrette og bygge præcis, som man har lyst til. Med nybyg behøver man ikke gå på kompromis eller lave halve løsninger, der er nemlig plads til, at man kan udfolde sine kreative tanker og evner, så man skaber familiens helt eget hjem eller sommerhus, der er bygget præcis efter jeres behov.

 

Sådan foregår nybyg af huset

Når du har taget beslutningen, kan du tage et idémøde med dit bygge-eller tømrerfirma, så du kan komme i gang med at designe huset. Planlægningen kan starte, og du kan få en idé om, hvordan dit hus kan se ud. Husk at snakke med dit byggefirma, så du får hjælp til at hente de tilladelser og godkendelser, der kræves, for at bygge. Når alt er godkendt, kan arbejdet begynde, og dit byggefirma kan gå i gang med at opfylde dine boligdrømme.

 

Hvad koster det at bygge nyt?

Det er meget forskelligt, hvad nybyggeri koster. Det afhænger af de valg, man tager i forhold til materiale, design og ekstra nødvendigheder, som man gerne vil have med til huset.

Hvis du går med tanker om at starte dit eget nybyggerprojekt, kan du kontakte os hos Vig Tømrer- og Snedkerservice. Vi står gerne for både hoved- og totalentreprisen, så du kan være så lidt eller så meget involveret, som du ønsker. Vi står klar til en snak om materialer, pris og arbejde, så du kan få en fornemmelse af prisen, men det er desværre meget svær at komme med en helt nøjagtig pris.

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere om nybyggeri

Er du blevet nysgerrig på nybyggeri, og vil du vide mere om processen, materialer, tømrerarbejdet eller lignende? Så kan du altid ringe til os på telefon: +45 59 31 50 25 eller skrive til os på mail: jeppe.hansen@mail.dk, så kan vi få en uforpligtende snak om dit nye hus eller sommerhus i Vig eller Odsherred.

Kontakt os

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os:

Få et uforpligtet tilbud på din næste opgave

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tømrer- og snedkerarbejde, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle opgaver – store som små.