Tilbygning: Sommerhus og alm. hus

Professionel hjælp med din tilbygning

Skal du have lavet en større eller mindre tilbygning, kan vi hos Vig Tømrer- og Snedkerservice hjælpe. Vi har et stærkt samarbejde med bl.a. murere, smede, malere, elektrikere, kloakfolk og antennefolk, og det betyder, at vores tilbygninger laves som hovedentrepriser. Vi varetager på den måde byggeriet fra A til Z på baggrund af tegninger og byggetilladelser, som du leverer. Vi er beliggende i Vig, men dækker hele Nordvestsjælland, herunder Holbæk og Odsherred. Vi er din lokale tømrer.

Speciale i tilbygning af sommerhus

Vi har stor erfaring inden for forskellige tilbygninger, men grundet vores beliggenhed omkring Vig og Odsherred, som er Danmarks største sommerhusområde, foregår størstedelen af vores opgaver på sommerhuse. Vi tør derfor godt kalde os specialister i sommerhustilbygning. Selvom vi arbejder med stor erfaring og ekspertise, er vi ikke bange for hele tiden at være med i den nyeste udvikling, og det betyder, at vi hele tiden opdatere vores maskiner og værksted, så det forholder sig topmoderne. På den måde kan vi tilbyde dig tidssvarende tilbygninger.

Ingen uforudsete overraskelser

Når vi skal foretage tilbygninger – hvad end det er til helårshuse eller sommerhuse – udarbejder vi altid en samlet arbejdsplan.

Arbejdsplanen indeholder følgende:

  • Produktbeskrivelse
  • Tidsplan
  • Pris
  • Andre vigtige elementer af den indgåede aftale

De forskellige dele af arbejdsplanen er hundrede procent faste – uden undtagelse. Derudover laves arbejdsplanen i samarbejde med dig, og det betyder, at der aldrig opstår uforudsete overraskelser.

Kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 59315025 eller på mail jeppe.hansen@mail.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med tilbygning. Vi tilbyder mange former for tilbygning, og vi kan derfor helt sikkert sammenstrikke et forløb, som tilgodeser netop dine behov. 

Kontakt os

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os:

Få et uforpligtet tilbud på din næste opgave

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tømrer- og snedkerarbejde, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle opgaver – store som små.