Nybygget terrasse

Din lokale tømrer i Vig, Odsherred og Holbæk

Alsidig tømrer i Nordvestsjælland

Vi arbejder som tømrer i hele Nordvestsjælland, særligt omkring Vig, Odsherred og Holbæk. Så skal du have lavet tagudskiftning, renoveret badeværelse, tilbygning eller have lavet en større bygningsopgave, står vores tømrere til rådighed. Vi kan hos Vig Tømrer- og Snedkerservice betegnes som alsidige, da vi laver stort set alle former for tømrerarbejde, men vi har samtidig stor ekspertise inden for mere specifikke opgaver f.eks. totalentreprise og produktion af døre og vinduer efter mål.  Desuden udfører vi alle opgaver efter dine ønsker.

Fagudlærte og dygtige håndværkere

Alle vores medarbejdere er fagudlærte tømrersvende, og det betyder, at de har de helt rigtige faglige kompetencer til at løse et stort udvalg af tømreropgaver. Flere af dem er desuden udlært hos os, og de er dermed udlært med vores kundeinteresse i fokus. Herudover følger vi hele tiden med i den nyeste udvikling i tømrerbranchen, og vores medarbejdere er derfor opdaterede på de nyeste metoder til løsning af diverse tømreropgaver. Medarbejdere har med disse ting i bagagen de bedste forudsætninger for at løse deres opgaver som tømrere. 

Vi klarer alle typer af tømrerarbejde

Uanset hvilken form for arbejde du skal have udført, kan du være sikker på, at du hos os får en personlig og tilpasset vejledning. Dine behov og ønsker er i højsædet under alle vores processer, og vores mange års erfaring inden for tømrerfaget gør os kompetente til at løse både simple og komplekse opgaver. Hvis du vil have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os på telefon 59315025 eller på mail jeppe.hansen@mail.dk. Vi er beliggende i Vig, men vi udfører tømrerarbejde i hele Odsherred og Holbæk.

Kontakt os

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os:

Få et uforpligtet tilbud på din næste opgave

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tømrer- og snedkerarbejde, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på alle opgaver – store som små.