Tømrer og Snedker i Vig, Odsherred og Holbæk

Tømrermester
Jeppe Ørskov Hansen

Døre og vinduer

Produktion af døre og vinduer efter mål

Til stort set alle byggeprojekter hører behovet for døre og vinduer. Vi kan hos Vig Tømrer- og Snedkerservice hjælpe med specialtilpassede døre og vinduer efter mål, som altid produceres fra bunden. Som en del af et byggeprojekt, gøres døre og vinduer til egenproduktion, men som tømrer kan vi naturligvis også sørger for døre og vinduer til private kunder, som ønsker dette. Fælles for alle vores produkter i denne kategori er dog, at de alle laves efter mål og på den måde er tilpasset det enkelte projekt.

 

Levering af totalfærdige produkter

Som hovedregel leveres alle vores døre og vinduer altid fix og færdige til kunden. Det betyder, at du som kunde ikke skal bekymre dig om nogle dele af produktionen. Skal vinduerne eller dørene f.eks. males eller på andre måder overfladebehandles, vil dette altid være gjort, når produkterne leveres. Vi producerer selv vinduer og døre fra bunden, og vi samarbejder bl.a. med en bygningsmaler og en fabrik, som laver specielle overflader og vacumimprægnering. På den måde kan vi stå hundrede procent inde for de produkter, som vi leverer.

 

Vil du vide mere?

Har du brug for specialtilpassede vinduer eller døre til et byggeprojekt eller udskiftning? Vores snedker hjælper vi gerne med at fremstille netop det vindue eller den dør, som du kunne tænke dig. Med vores beliggenhed i Vig, arbejder vi i et stort område omkring bl.a. Odsherred og Holbæk. Du kan ringe til os på telefon 59315025 eller kontakte os på mail jeppe.hansen@mail.dk. Her vil vi hellere end gerne høre om dine ideer til vinduer eller døre og hjælper dig videre. 

 

Kontakt os